Home

2018 Na eerdere projecten in de regio is Galerie ART(S) neergestreken in Cuijk, een van de oudste dorpen van Nederland. Op verschillende locaties wil de galerie het winkelgebied versterken en regionale kunstenaars een podium bieden. Dit doen wij opnieuw met stevige partners als De Museumwinkel, diverse ondernemers,  (video)kunstenaars en zorgaanbieders.

2016-2017 Galerie ART(S) verhuisde vanuit Nijmegen en start als pop-up shop in de binnenstad van Historisch Grave. Het project heeft de nodige sociale impact. Naast het verhandelen van kunst organiseerde de galerie exposities, workshops en er werd samengewerkt met diverse onderwijsinstellingen en ondernemers in de regio.

2016 Galerie ART(S) exposeerde Etnografische kunst uit privé collecties tijdens de Boomshakalak Winter BBQ in de Vasim te Nijmegen.

2015 Tijdens ‘Het feest van Licht’ in Museumpark Oriëntalis verzorgde Galerie ART(S) een kerstpresentatie met werken van talentvolle regionale kunstenaars.

2014 - 2016 Galerie ART(S) ondersteunde I.s.m. Latta24, Artlab, Spreadtheword en de Starterskolonie kunstenaar Nico Vermeer tijdens de afleveringen Man Bijt Hond en Jan Rijdt Rond, KRO-NCRV op de NPO.